Over ons

Pragmit is een ICT-organisatie die is gebouwd op gedegen kennis en ervaring, met een visie op het heden en bereid uw toekomst mede gestalte te geven.
Onze ambitie bestaat uit het effectiever en efficiënter maken van uw organisatie door deskundigheid en ervaring te combineren met een pragmatische aanpak.
 

Wat bieden wij?

Pragmit is in staat om enerzijds snel en vakkundig uw organisatie door te lichten op betere toepasbaarheid van ICT. Anderzijds kunnen wij u begeleiden in processen en waar nodig ontwikkelen.


Van ons hoeft u geen technisch verhaal te verwachten. Wilt u weten waar IT uw processen kan stroomlijnen, waar de tijdwinst zit, waar direct baten zijn te verzilveren, dan kan Pragmit u van dienst zijn.
Pragmit is niet merkgebonden, heeft geen verbondenheid met grote IT-spelers en kan daardoor in alle openheid uw organisatie van dienst zijn. Via ons uitgebreide netwerk hebben wij toegang tot vele kennisbronnen, die we graag met u willen delen.

De Mensen:
Pragmit is opgericht door Drs Marcel J.G. Kamps en Geertje Westervelt MBA.
Beide oprichters beschikken over ruim 25 jaar ervaring in de IT. Deze ervaring is opgedaan in innovatieve IT-omgevingen in de industrie.
Geschoold als IT-ontwikkelaar, projectleider, organisatiedeskundige en IT-manager in complexe omgevingen, zijn wij bereid onze kennis en kunde in te zetten voor uw organisatie.